2024.04.25
csütörtök

Böjte atya Székelyudvarhelyen

- 2023-05-03

Ma, május 3-án a Székelyudvarhelyi Városi Szervezet, illetve Nőszervezet sajtótájékoztatót tartott 10órától a Székelyudvarhelyi Köztér irodában, melynek keretén belünk elmondták, hogy anyák napja alkalmából sikerült elhívni Böjte Csaba atyát Székelyudvarhelyre!

Az eseményre 2023. május 5-én, pénteket 18 órától került sor Székelyudvarhelyen, a Junior Étteremben, melynek címe az "Anya, az élet forrása, a család tűzhelye!". Az Anyák napja az a nap, amikor megköszönthetjük az édesanyáink áldozatos és szeretetteljes munkáját, és felhívhatjuk a figyelmet arra, hogy milyen fontos szerepet játszanak az életünkben.

A Székelyudvarhelyi RMDSZ kiemelten fontosnak tartja a közösséget, a közösségi eseményeket és minden lehetőséget megragadunk arra, hogy rendezvényeik által gazdagabbá tegyük a Székelyudvarhelyi családok életét. – fogalmazott Antal Csilla, a Városi Nőszervezet elnöke. 

Az előadás ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük jelezze a következő regisztrációs ív kitöltésével.







© Copyright 2018