2024.04.17
szerda

Székelyudvarhelyen IT-projekttel támogatják a kis- és közepvállalkozásokat

- 2021-11-09

A tavalyi Honlapom a holnapom elnevezésű program után a Harghita Business Center újabb projektet hirdet a székelyudvarhelyi kis- és középvállalkozások számára.

Az elmúlt több mint egy év rávilágított arra, hogy az online tér nagyon sok olyan lehetőséget rejt, amely a vállalkozások számára kulcsfontosságúak lehetnek.

Ebből kiindulva indult útjára a Beindítjuk az e-céged projekt, amely a kis- és közepvállalkozásokat kívánja támogatni abban, hogy még eredményesebbé tegyék online tevékenységüket. A pályázat által lehetőséget adunk a honlappal már rendelkező cégeknek arra, hogy saját webshopot indítsanak.

Az elmúlt időszakban többször tapasztalhattuk, hogy az erős online jelenlét a változó járványügyi szabályozások közepette biztos alap tud lenni a cégek életében.

A most induló program célja, hogy az internetes jelenlétet tovább tudják fejleszteni a vállalkozások úgy, hogy értékesítési felületként is használják honlapjaikat.

Azon vállalkozások jelentkezhetnek, amelyek:
eladással, kereskedelemmel foglalkoznak,
nyitni szeretnének az online értékesítés felé, 
a termékeiket minél több ügyfélhez szeretnék eljuttatni,
növelnék az elégedett, visszatérő ügyfeleik számát.
A projekt finanszírozója Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, partnerei a U-Hub Udvarhelyszéki IT&C Közösség és a Harghita Business Center.

Folytatódik továbbá a Honlapom a holnapom program is. A következőkben a székelyudvarhelyi civil szervezetek pályázhatnak digitális névjegykártyára. A részletek a https://hbcenter.ro/honlap-a-civileknek/ érhető el.© Copyright 2018