2019.05.25
szombat

Összegyűjtik az elektromos hulladékokat

- 2018-06-11

Az előző évekhez hasonlóan, régi vagy meghibásodott elektromos eszközök összegyűjtésére szervez környezetvédelmi napot a Rorec a Polgármesteri Hivatallal és az RDE Hargitával partnerségben Székelyudvarhelyen, 2018. június 23-án, szombaton.

 

10 és 18 óra között bármilyen készülék leadható, amely árammal vagy elemmel működik, az alábbi négy gyűjtőpont egyikén: 

- a városi mozi előtti tér, a Tamási Áron és a Megálló utca kereszteződése,

- a Szuper előtti parkoló – Tábor negyed, a Kaufland parkoló. A nagyméretű berendezéseket, amennyiben nehezen szállíthatóak, mind a cégektől, mind a magánszemélyektől ingyenesen elszállítják és újrahasznosítják, az igényeket a 0741 233 257-es telefonszámon lehet jelezni.

Mindazok, akik ép formában adják le régi, vagy meghibásodott elektromos készülékeiket, ajándékutalványokat kapnak. 18.00 órától, a gyűjtési akció végén, a Kaufland parkolójában felállított Rorec sátornál kisorsolják a gyűjtőpontokhoz leadott, kisméretű elektromos hulladék ellenében adott tombolaszelvényeket.

 Ajándékutalványok:

2 x 10 LEJ értékű ajándékutalványt kap az ép formában leadott fagyasztókért, hűtőszekrényekért, kombinált hűtőszekrényekért;

2 x 10 LEJ értékű ajándékutalványt kap az ép formában leadott mosó- és mosogatógépekért;

1 x 10 LEJ értékű ajándékutalványt kap az ép formában leadott, 30 kilónál súlyosabb elektronikai készülékekért (tv, kályha, bojler). © Copyright 2018