2024.04.18
csütörtök

Újabb kiadásához érkezik az erdélyi fiatal vállalkozóknak szóló mentorprogram

- 2023-04-27

A Nemzetpolitikai Államtitkárság külhoni partnereivel és szakmai együttműködésben a Design Terminállal 2019 óta működteti a Külhoni Nagyvállalkozói Mentorprogramot.

A program keretében a külhoni magyar nagyvállalkozók önkéntes mentorálással segítik a fiatal vállalkozókat. Erdélyben most indítják útjára megújult tartalommal és formában a képzés 3. évadát, amelyre erdélyi magyar fiatal vállalkozók jelentkezését várják.

A program kifejezetten olyan mentorált jelölteknek szól, akik nem vettek részt az előző képzési sorozatban. A képzés személyre szabott mentorálást ígér tapasztalt vállalkozóktól, emellett gyakorlatorientált üzleti képzést, többszintű szakmai tartalmat, szakmai találkozókat, tematikus előadásokat, összetartó vállalkozói közösséget, valamint üzleti találkozókat biztosít a programban résztvevőknek. A májustól novemberig tartó mentorprogram nyolc képzési alkalomból áll hibrid – online és offline – formában.

Jelentkezni május 2-ig lehet űrlap kitöltésével. Bővebb információk a www.kulhonimagyarok.hu oldalon találhatók. © Copyright 2018