2024.02.26
hétfő

Néhány üzlet nyitva lesz karácsony másodnapján

- 2023-12-22

Karácsony első napján az udvarhelyi üzletek zárva lesznek, másodnapján néhányan nyitanak. Fogászati ügyelet nem lesz. Ünnepi összefoglaló. 

 

A székelyudvarhelyi élelmiszerüzletek közül csak a Győzelem utcai Kolibri Non Stop üzlet van nyitva az ünnepek alatt. Karácsony másodnapján, kedden a Merkúr és a Szuper üzletek reggel nyolctól délután fél négyig nyitanak, ugyanezen a napon nyitva lesz még reggel 9 és délután hat óra között a Kaufland, illetve reggel 9 és délután négy óra között a Penny üzlet.

Fogászati ügyelet december 25-én és 26-án nincsen Székelyudvarhelyen, a csíkszeredai kórházban működő sürgősségi ügyelethez lehet fordulni. Az ügyeletes gyógyszertár a Bethlen Gábor utcai Szabó gyógyszertár.

Az évvégi zárás miatt szünetelni fog az ügyfélfogadás a városháza pénztárában és az adóosztályon december 29-én, de a ghiseul.ro-n otthonról is lehet fizetni. A január harmadika és kilencedike közötti időszakban a városháza pénztárában csak illetékek és büntetések fizetésére lesz lehetőség, az adóosztály irodáiban szünetelni fog az ügyfélfogadás.

 © Copyright 2018