2023.10.04
szerda

AWAKE - buli és nyugalom

MF - közlemény - 2018-07-16

Már csak egy hónap van hátra az Awake Fesztivál második kiadásáig és a szervezők bejelentették a színpadi bontást, valamint elérhetővé tették a napijegyeket. A Teleki-birtok a bulizás és a nyugalom birodalmává válik augusztus 17. és 19. között. 

 

Ezen a hétvégén Erdély közepébe látogat több nemzetközi fellépő, mint például Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson vagy a The Subways és velünk lesz több magyar és román fellépő is, köztük a Vița de Vie, ami a marosvásárhelyi Állami Filharmóniával közösen ad exkluzív koncertet.

Látványos dekoráció, kortárs művészeti alkotások, sportzóna, bárok és éttermek is lesznek, a területet a szervezők a patinás helyszín adottságai szerint rendezik be.

Mától elérhetővé válnak a napijegyek, melynek ára 99 lej. A szervezők szerint akár egy napra is megéri magunkra ölteni a New Funky Royals életérzést.

Napi bontás

Augusztus 17. péntek

Fő színpad: Morcheeba, The Parlotones, Mihail, Ivan & The Parazol, The Shiver Show, DJ Antenna

Telekom Electronic Beats Színpad: Culoe de Song, Akos, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Scopter

Augusztus 18. szombat

Fő színpad: Vița de Vie „În Corzi” a marosvásárhelyi Állami Filharmóniával közösen, Wilkinson, Akua Naru, Subcarpați és különleges meghívottai Hanu’ és Bragă, O.C.S., Szempöl Offchestra, DJ Sauce

Telekom Electronic Beats Színpad: James Zabiela, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medeșan, Albin Kaczka, Addo

Augusztus 19. vasárnap

Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Șatra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour

Telekom Electronic Beats Színpad: Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN

A koncertek mellett az Awake más programokat is tartogat a fesztiválra látogatóknak. A Teleki-birtok évszázados fáival és múltjával tökéletes helyszínt biztosít egy hangulatos szabadtéri könyvtárhoz. A könyveket a Litera kiadó ajánlotta fel. Egy kiadós olvasás után benézhetünk a szabadtéri moziba, itt az idei Transilvania International Film Festival (TIFF) díjnyertes filmjeit vetítik. Beszélgetésekre, vitákra a Feed Your Mind platformban nyílik lehetőség, nagyméretű művészeti installációkat pedig az Artdoor-on lehet megnézni.

Napijegyeket az awakefestival.ro és az eventim.ro oldalakon 99 lejért lehet vásárolni. Bérleteket változatlanul 199 lejért lehet venni, sátorhellyel együtt 225 lejbe kerülnek. Egy, már megvásárolt érvényes bérlettel 35 lejért lehet külön kempingjegyet váltani.

A helyszínen 225 lejbe kerül egy bérlet, a napijegyeket pedig 120 lejért árulják.

További információk az Awake Fesztivál weboldalán, Facebook-on, Instagram-on és Youtube-on elérhetőek.© Copyright 2018