2024.07.16
kedd

Start Up & Down

- 2018-09-13

Egy közelgő gazdasági esemény, melyre meghívást kapott az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetsége, ugyanígy a HBC tagjai, barátai is. A Hargita Business Center konferenciája lehetőséget teremthet üzleti kapcsolatok kialakítására, ugyanakkor arra is, hogy egymás példáiból okuljunk.

 

A Harghita Business Center (HBC) vállalkozói inkubátorház és a Műhely – L’atelier Egyesület, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ), valamint a Design Terminál partnerségével szeptember 20–23 között gazdasági konferenciát szervez Székelyudvarhelyen.
A konferencia ebben az évben 4 naposra bővül, hiszen a S t a r t U p & Down címet viselő konferenciához csatlakozik a Vállalkozz rá! programsorozat negyedik kiadása.
Csütörtök este, illetve péntek délelőtt az üzleti kapcsolatok kialakításán lesz a hangsúly a magyarországi és erdélyi fiatal vállalkozók között, ugyanakkor olyan sikeres vállalkozókat mutatnak be, akik fiatal koruk ellenére már felépítettek egy vállalatot. A konferencia ebben az évben is remek lehetőséget ad arra, hogy a szakmai beszélgetések és plenáris előadások során kapcsolati háló épüljön ki a vállalkozók, szakemberek, oktatók és politikum között.

Péntek délutántól a start-up világ lesz az esemény középpontjában, viszont nem céljuk elhallgatni ennek a „kultúrának” az árnyoldalát sem. Szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések, sikertörténetek és hullámvölgyek, ezeknek a kommunikációja.

Jelen lesznek tapasztalt nemzetközi mentorok, akik az előadásokkal párhuzamosan 1 to 1 mentoring és rapid mentoring programokat, PR valamint GDPR képzéseket tartanak a résztvevő vállalkozóknak.

A konferenciát szombat este Bagossy Brothers Company koncerttel zárják a szervezők, majd szeretnének velünk/veletek koccintani a pénteki és szombati programok után.
Arra kérik az érdeklődőket, hogy legkésőbb szeptember 15-ig regisztráljanak az alábbi linken (szükséges kitölteni a rövid formot): http://bit.ly/2oOGDg0
A rendezvény Facebook-eseményét az alábbi linken találjátok: http://bit.ly/2Pnlsgw
A részletes programot alább, illetve ugyanitt tudtok az esti networking eseményekre és az ebédekre jegyet venni: http://hbcenter.ro/konferencia.© Copyright 2018