2024.04.17
szerda

Új városmenedzsere van Székelyudvarhelynek

Szász Csaba - 2023-03-02

 Március elsejétől Ene Florin-Răzvan személyében új városmenedzsere van Székelyudvarhelynek. A hírt közösségi oldalán osztotta meg szerdán délután Gálfi Árpád polgármester.

 „Újra van városmenedzsere Székelyudvarhelynek” - adta hírül szerda délután közösségi oldalán Gálfi Árpád, Székelyudvarhely polgármestere.

A korábbi városmenedzser tavaly, május 5-én iktatta hivatalosan funkciójáról való lemondását, távozását követően pedig senki nem töltötte be ezt a tisztséget.

Az udvarhelyi városháza honlapján tavaly augusztusban jelent meg az álláshirdetés és a versenyvizsga időpontja, azonban az állást azóta sem sikerült betölteni.

Az új városmenedzser minden különösebb hírverés vagy előzetes bejelentés nélkül március 1-jén állt munkába az udvarhelyi polgármesteri hivatalban, a hírt Gálfi Árpád aznap délután tette közzé a közösségi oldalán.

A szűkszavú bejegyzésből egyelőre csak annyit lehetett megtudni, hogy Ene Florin-Răzvant polgármesteri rendelettel nevezték ki, és hogy a beruházási projektek koordinálását kapta kiemelt feladatként.© Copyright 2018