2024.07.23
kedd

Számos ingyenes hely a MÜTF-ön

- 2018-07-09

A székelyudvarhelyi Magyar Termék Nagydíjas és Diákbarát Intézmény díjas MÜTF Oktatási Központ immár 20 éve az erdélyi magyar oktatás szerves része, a székelyföldi magyar felsőoktatás és felnőttoktatás székelyudvarhelyi pillére, vállalati kapcsolatai révén pedig a székelyföldi gazdaságfejlesztés egyik fontos szereplője.

Oktatási központunk egy igazi ernyőszervezetté nőtte ki magát, amely többek között több magyarországi felsőoktatási intézmény képzéseit teszi elérhetővé. Intézményünk a korábbi évek jelentkezési arányszámait, valamint a vonzáskörzetében jelenleg zajló gazdasági-társadalmi elvárások trendjeit figyelembe véve állította össze a 2018-as képzési ajánlatát is. Minden képzésünket tehát a munkaerőpiac elvárásaira építjük, a helyi gazdaság, a helyi emberek igényeire adunk választ.  

GAZDASÁGI KÉPZÉS

1. Képzés neve: Kereskedelem és marketing (BSc)

2. Specializáció: E-business

3. Oktatási forma: hétvégi

4. Képzési idő: 7 félév

5. Helyek száma: 40 önköltséges hely

6. Oklevelet kiadja: Edutus Főiskola (HU)

 MÉRNÖKI KÉPZÉSEK

1. Képzés neve: Könnyűipari mérnök (BSc)

2. Specializációk: a.) Divattermék-technológia b.) Nyomtatott média-, csomagolástervezés és technológia c.) Minőségirányítási–rendszerfejlesztő

3. Oktatási forma: hétvégi

4. Képzési idő: 7 félév

5. Helyek száma: 50 tandíjmentes hely

6. Oklevelet kiadja: Óbudai Egyetem (HU)

 

1. Képzés neve: Vidékfejlesztési agrármérnök (BSc)

2. Oktatási forma: hétvégi

3. Képzési idő: 7 félév

4. Helyek száma: 40 tandíjmentes hely

5. Oklevelet kiadja: Pannon Egyetem (HU)

 

A székelyudvarhelyi gyakorlatorientált képzések nagy előnye, hogy az oktatás magyar nyelven, tömbösített formában, hétvégén történik, tehát nem olyan nagy akadály, ha valaki már dolgozik és/vagy családja van. Oktatóink anyaországiak és helyiek. A képzéseket a magyar állam is fontosnak tartja, finanszírozást biztosít az itt tanuló hallgatók számára – így idén is számos ingyenes helyünk van (90).

Idei jelmondatuk: Megéri. Megérik. MÜTF

További információk: www.mutf.ro.
Nyári jelentkezés: 2018. július 4-25.   

Őszi jelentkezés: 2018. szeptember 3-13.

 © Copyright 2018