2024.02.25
vasárnap

Rangsorolt az udvarhelyi RMDSZ

- 2020-03-09

Huszonnégy fős tanácsosi listát szavazott meg vasárnap a székelyudvarhelyi RMDSZ választmánya. A helyi szervezet szerint fiatal és már tapasztalattal rendelkezők is tagjai a csapatnak.

„Teljes bizalmam van a jelöltekben: hiszem, hogy egységes csapatként meg tudjuk mutatni, hogy a viaskodás és harcok helyett békére, a kifogások helyett valós eredményekre és a személyes konfliktusok helyett együttműködésre van szüksége Székelyudvarhelynek. Mert nekünk Székelyudvarhely az első!” – emelte ki beszédében Derzsi László, a szövetség polgármesterjelöltje.

A Székelyudvarhelyi RMDSZ Választmánya egyöntetűen fogadta el az idei helyhatósági választásokon megmérkőző tanácsosi listát, ami a következő: Szakács Tibor, Jakab Zoltán, Arros Orsolya Blanka, Benedek Árpád Csaba, Darabont Gergely, Dávid Endre, Berde Zoltán, Kiss Előd, Imre Gábor, Incze Csongor, Lukács Lajos, Derzsi László, Dr. Bíró Ibolya, Péter Sándor, Balázs Ferenc, László Zsolt, Orbán Ágnes, András Ferenc, Fazakas István, Tódor Norbert, Máthé Zsolt, Szabó Gyula, Fülöp Mihály, Lőrincz Zsuzsanna.© Copyright 2018