2024.02.26
hétfő

Pénzt kapnak a károsult diákok

- 2024-01-19

Jótékonysági koncertet tartanak a gimnázium javára.  

A Tamási Áron Gimnázium közleménye szerint a Véndiák Egyesülethez és a Hébe Alapítványhoz érkezett támogatásokból hamarosan minden beomlott háló lakója 3 ezer lejt kap.

Budapesten a gimnázium közösségének támogatására február 10-én egy jótékonysági koncertet szerveznek, a Felső-krisztinavárosi Keresztelő Szent János Plébánián. Az esemlnyen több budapesti keresztény gitáros kórus mintegy ötven zenésze ad koncertet és gyűjt adományokat a székelyudvarhelyi közösség megsegítésére, a gyűjtés nem az épület rekonstrukcióját célozza, hanem kifejezetten a bajba jutott közösségének, a tanároknak, diákoknak és az ő családjaiknak kíván támogatást nyújtani.

Meg fogják büntetni a Tamási Áron Gimnázium bentlakásának felújítása során elkövetett szabálysértések felelőseit – tartalmazza a Hargita megyei prefektúra tegnapi közleménye. A tragédia kivizsgálása miatt létrehozott prefektusi bizottság jelentése szerint ellenőrizték azt a céget, amely összeállította a bentlakás felújításának műszaki tervét és vizsgálódtak a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatalban is. © Copyright 2018