2023.09.30
szombat

30 éves az UFF

- 2020-08-31

Alapításának 30. évfordulóját ünnepli idén az Udvarhelyi Fiatal Fórum. Az érvényben lévő szabályozásoknak megfelelően ötnapos rendezvénysorozattal ünnepelnek szeptember 8-12. között a székelyudvarhelyi Haáz Rezső múzeum kertjében.

Koncertekkel, szabadtéri mozival, családi nappal és számos más programmal várják az érdeklődőket. 

Kedden 18 órától lesz a kapunyitás, egy órával később pedig Koszika & Csabaki DUO koncerttel indul az este, 20:30 perctől szabadtéri moziba várnak az Anyám és más futóbolondok a családból című filmmel.

Szerdán a kapunyitás szinten 18 órától lesz, 20 órától pedig Projekt X koncerten lehet szórakozni.

Csütörtökön a 18 órás kapunyitást 19 órától a Jövőképtelen című előadást adják elő az Üvegfigurák, ezután, 20 órától RVQ koncert lesz a 15. Harmonia Cordis Nemzetközi Gitárfesztivál keretében.

Pénteken a szokásos délután 6 órai kapunyitás után 19 órától slam poetry előválogatóra várnak, 20 órától pedig The Fuzz Button koncertre.

A szombat a családokról szól majd, ezért a program is valamivel hamarabb kezdődik, 16 órától gyermekfoglalkozások lesznek a kisebbeknek, a nagyobbak pedig a Nullka zero waste életmóddal kapcsolatos előadását nézhetik meg, 17 órától Mozsikácska koncerttel, 18:30-tól Legendárium rajzfilmvetítéssel készülnek.

A napi programok mellett megtekinthető lesz a 30 éves az UFF kiállítás. A programokra az előzetes online bejelentkezés kötelező, mert a helyek száma korlátozott. Ugyanúgy a maszkviselés és a távolságtartásra vonatkozó szabályok betartására is figyelmeztetnek a szervezők az eseménysorozat ideje alatt.© Copyright 2018